Rakennus­urakoinnin palvelut

Tarjoamme monipuoliset ja modernit rakennusurakoinnin palvelut eri tarpeisiin. Meillä on vahva kokemus erityisesti julkisen sektorin ja yritysmaailman rakennusurakoinnin tehtävistä. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat ja kaupungit, asunto-osakeyhtiöt, kiinteistönomistajat sekä yritykset. Sähköisen projektiseurantamme ansiosta asiakkaamme pystyvät seuraamaan urakan etenemistä vaivattomasti ja läpinäkyvästi. Tämä auttaa niin aikataulutuksessa kuin budjetissa pysymisessäkin.

Peruskorjaukset

Toteutamme ammattitaidolla mm. kiinteistöjen ja asuntojen sekä julkisen sektorin rakennusten peruskorjaukset. Esimerkiksi taloyhtiöiden peruskorjaukset, kuten keittiö- ja kylpyhuonesaneeraukset sekä rakenteiden parannustyöt ovat arkipäiväämme. Olemme kustannustehokas kumppani, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

KVR-urakointi

Teemme kokonaisvastuu-urakointia erilaisten tilojen tai rakennusten toteutuksen alusta loppuun. Tällaisissa kohteissa on järkevää suunnitella kiinteistön hoito- ja huoltokulut pitkälle tulevaisuuteen. Toimiminen yhden toimijan kanssa tekee hallinnasta ja yhdessä suunnittelusta vaivatonta.

Remontointi

Hoidamme remontit monipuolisesti erilaisiin kohteisiin, kuten yritysten toimitiloihin ja julkisen sektorin rakennuksiin. Remonttikohteissa hoidamme tarvittaessa koko urakan purkutöistä viimeistelyyn. Parhaimpiin tuloksiin päästään, kun olemme mukana urakassa jo kartoitusvaiheessa. Näin voimme etsiä asiakkaan kannalta sopivimmat ratkaisut urakan toteuttamiseen heti alusta saakka. Olemme joustava tekijä, jolla on pitkä kokemus remonttikohteista.

Uudisrakennus

Remontoinnin ja peruskorjausten lisäksi toteutamme uudisrakennusurakoita. Näissä työskentelemme pääasiassa julkisen sektorin parissa, esimerkiksi kuntien ja kaupunkien rakennushankkeissa. Otamme tarvittaessa haltuun koko urakan aina suunnittelusta kohteen luovutukseen. Vahva rakennustekninen osaamisemme varmistaa, että uudiskohteet rakennetaan terveellä tavalla ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Maanrakennus

Jokainen rakennus tarvitsee tukevan pohjan – meiltä onnistuvat myös laadukkaat maanrakennustyöt. Toteutamme maanrakennustyöt aina asiakkaan tarpeen mukaan, kohteen maaperään sopivalla laitteistolla ja ratkaisuilla. Tarjoamme ratkaisuja mm. vesirakennustöihin, räjäytys- ja purkutöihin, viemäröintiin sekä kunnallistekniikkaan.